CURRENT AFFAIRS

📰 Current Affairs – March 02

 3rd march current affairs 2021

 1. Which indian female wrestler won a gold medal in the 24th outstanding ukrainian wrestlers and koch mwmorial in ukraine ?

 answer – Vinesh Phogat

 2. Who became the youngest girl in asia to conquer mount kilimanjaro ?

 answer – Kadapala Rithvika Sri

 3. When was zero discrimination day celebrated ?

 answer – 1st march

 4. Who wrote the book ” india : a scamster born every minute ” ?

 answer- Snigdha Poonam

 5. In feb 2021, Who inaugurated first ever ” the india toy fair 2021″ ?

 answer- Pm Modi

6. Who has been selected for  honorary fellowsgip of sahitya akadmi ?

 answer – Velcheru Narayana Rao

 7. Who was given the additional charge of secretary of revenue department ?

 answer- Tarun Bajaj

 8. Who is the author of the book ” grains of stardust ” released ?

 answer – Vismaya Mohan lal

 9. Which country chaired the first meeting of brics financial corporation in 2020 ?

 anser – India

10. Who has been appointed as the chief secretary of maharashtra ?

 answer – Sitaram kunte




One Reply to “📰 Current Affairs – March 02

Leave a Reply

Your email address will not be published.