CURRENT AFFAIRS

Current Affairs 24 Feburary – 2021

 Current Affairs   24 feburary

1. Which country registered the himalayan pink salt as a geographical indication ?

 ans. –    Pakistan

 2. Which state is the first digital university in the country?

 ans –     Kerala

 3. World thinking day – 🤔

 ans –    22 Feburary

 4. Who has become the youngest woman to cross the atlantic ocean ?

 ans –   Jasmine harrison

 5.  Chief minister of puducherry resigned , what is his name ?

 ans –  V Narayanswamy

6.  In which state will the second khelo india university games be organized ?

 ans –  Karnataka

 7. Which state cm has laid the foundation for the first skill university in india ?

 ans –  Assam

 8. Where country’s first wildlife conservation express way elevated corridor were installed ?

 ans –  Delhi-Dehradun expressway

 9. Which district of uttar pradesh has been awarded the scotch gold award for stopping covid-19 ?

  ans- Ayodhya

 10. Which state has decided to export buddha rice to singapore soon ?

 ans –  Uttar Pradesh


Leave a Reply

Your email address will not be published.