CURRENT AFFAIRS

Current Affairs 26 FEBRUARY

 



1. Which state has built the first road of its kind from plastic wasle ?

 answer – Tripura

 2. Who will be appointed as the first director of Jammu AIIMS ?

 answer- Dr. Shakti Gupta

3. Who has became the new chairman of jindal power ?

 answer- Anil kr. Jha

4. Which state govt. has statrted the ‘ lal lakir’ mission in all the villages ?

 answer – Punjab

5. Who has been appointed as the new speaker of mp legislative assembly ?

answer- Girish Gautam

 6. Which country becomes first to record audio in mars ?

 answer – USA

 7.Which country supreme court has restored the dissolved parliament ?

answer-  Nepal

 8. Which state govt. has decided to create zero containment zone ?

 answer – Bihar

 9. Who has been appointed as brand ambessdor of lewis ?

 answer- Deepika Padukone

 10. Which state govt. has decided to provide rs 15000 to womens ?

 answer- Andhra pradesh

 11. Which state govt. has planned to build an electric city on 700 acres ?

 answer- Uttar pradesh

 12. Which country has become the second most cyber hit in asia pacific ?

 answer – India

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *